Política de privacitat

Información básica sobre Protección de Datos

Responsable

ASPRODAT SL

Finalitat

Prestación de servicios online

Gestió de la web d'usuari

Comunicacions comercials relacionades amb els nostres serveis

Legitimació

El seu consentiment i interès legítim

Destinataris

No cessió de dades a tercers, excepte per obligació legal

Drets

Per accedir, rectificar, i suprimeix les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional

Informació addicional

Puede consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en las cláusulas anexas que se encuentran en www.protecad.es/politica-de-privacidad

En ASPRODAT SL treballem per a oferir-vos a través dels nostres productes i serveis com la millor experiència possible. En alguns casos, és necessari recollir informació per aconseguir-ho. Ens importa la teva privacitat i creiem que en ser transparent sobre això.

Per aquest motiu, i per a les finalitats de les disposicions del REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I del CONSELL, DE 27 d'abril de 2016 (en endavant, "RGPD") sobre la protecció de les persones respecte al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, i la LLEI 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la informació i de comerç electrònic (en endavant, "LSSI"), ASPRODAT SL informa a l'usuari que, com a responsable del tractament, s'incorporen les dades de caràcter personal facilitades per l'usuari en un fitxer automatitzat.

El nostre compromís comença explicant el següent:

Hem de recollir les dades per a fer l'experiència d'usuari millor, atenent als seus interessos i necessitats.

Som transparents en relació amb les dades que recollim sobre vostè i per què ho fem.

 La nostra intenció és donar la millor experiència possible. Per tant, quan anem a utilitzar la vostra informació personal, sempre en compliment de la normativa, i quan sigui necessari, anem a obtenir el seu consentiment.

Entendrem que les seves dades us pertany. Per tant, si vostè decideix no ens autoritza a processar-lo, pot demanar-nos a deixar de tractar-los.

La nostra prioritat és garantir la seva seguretat i al tractament de les seves dades d'acord amb la normativa europea.

Si voleu obtenir més informació sobre el tractament de les seves dades, veure les diferents seccions de la política de privacitat trobar a continuació:

Qui és el responsable del tractament de les seves datospersonales?

Identitat: ASPRODAT SL

Domicilio social: C/ Consell de Cent 43

C. I. F. nº: B01878842

Email: adminbcn@protecad.com

ASPRODAT S.L. ha designado un Delegado de Protección de Datos o una persona de contacto interna dentro de su organización. Si deseas hacer una consulta en relación al tratamiento de tus datos personales, puedes ponerte en contacto con él mediante el correo adminbcn@protecad.com Quines dades personals recopilem?

Les dades de caràcter personal que l'usuari pugui tenir per oferir:

Nom, adreça i data de naixement.

Número de telèfon i adreça de correu electrònic.

Ubicació.

Informació relacionats amb els pagaments i devolucions.

L'adreça IP, la data i l'hora en què s'ha accedit nostres serveis, el navegador d'internet que utilitzeu, i dades sobre el dispositiu i el sistema operatiu.

Qualsevol altra informació o dades que vostè decideixi compartir amb nosaltres.

En alguns casos, és obligatori omplir el formulari d'inscripció per accedir i gaudir de determinats serveis oferts en el lloc web; també, no proporcionen per si el sol·liciten dades de caràcter personal o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure's, registrar-se o participar en qualsevol de les promocions en el qual dades de caràcter personal estan obligats.

Per què i per a què tractem les vostres dades?

En ASPRODAT SL tractem la informació que es proporciona a les persones interessades amb les finalitats següents:

Gestionar les comandes de compra o de qualsevol dels nostres serveis, ja sigui en línia o en les botigues físiques.

Per gestionar l'enviament de la informació que hem sol·licitat.

Desenvolupar accions comercials i de realitzar el manteniment i gestió de la relació amb l'usuari, així com la gestió dels serveis oferts a través del lloc web i de la informació de treball, és capaç de dur a terme avaluacions, automàtica, perfils i tasques de segmentació de clients per a poder personalitzar el tractament segons les seves característiques i necessitats i per a millorar l'experiència del client.

Desenvolupar i gestionar els concursos, sortejos o altres activitats promocionals que es poden organitzar.

En algunos casos será necesario facilitar información a las Autoridades o terceras empresas por motivos de auditoría, así como manejar datos personales de facturas, contratos y documentos para responder a reclamaciones de clientes o de las Administraciones Públicas

L'informem que les dades personals obtingudes com a resultat del seu registre com usuari és part del Registre de les Activitats i operacions de Tractament (RATA), que s'actualitzen periòdicament d'acord amb el que s'estableix en el RGPD.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

El tractament de les seves dades pot estar basada en els següents fonaments jurídics:

Consentiment de l'interessat per a la contractació de serveis i productes, per a formularis de contacte, les peticions d'informació o d'alta en e-butlletins.

Interès legítim per al tractament de les dades dels nostres clients en accions de màrqueting directe i exprés consentiment de la persona interessada per a tots els assumptes relacionats amb les valoracions i automàtica de perfils.

 Compliment d'obligacions legals per a la prevenció del frau, la comunicació amb les Administracions públiques de tercers i de les reclamacions.

Quant de temps hem de mantenir les vostres dades?

El tractament de les dades per a les finalitats anteriorment descrites es conservaran durant el temps necessari per assolir la finalitat de la recollida (per exemple, la durada de la relació de negoci), així com per al compliment d'obligacions legals derivades del processament de les dades.

Quins destinataris comunicar les vostres dades a?

En alguns casos, només quan sigui necessari, ASPRODAT SL proporcionarà les dades dels usuaris a tercers. No obstant això, mai van vendre les seves dades a tercers. Proveïdors de serveis externs (per exemple, proveïdors de pagament o lliurament empreses), per la qual ASPRODAT SL treball pot fer servir les dades per prestar els serveis corresponents, no obstant això, no utilitzar aquesta informació per al seu ús o per la cessió a tercers.

ASPRODAT SL pretén garantir la seguretat de les dades de caràcter personal quan s'envia fora de l'empresa i garanteix que tercers proveïdors de serveis a respectar la confidencialitat i equipat amb les mesures adequades per protegir les dades personals. Aquests tercers tenen l'obligació de garantir que la informació és tractada d'acord amb la normativa de privadesa de dades.

En alguns casos, la llei pot exigir la revelació d'informació personal a les agències governamentals o altres parts només revelar-se a allò que sigui estrictament necessari per al compliment de les obligacions legals.

Les dades personals recollides també pot ser compartit amb altres empreses del grup.

On podem emmagatzemar les seves dades?

En general, les dades s'emmagatzemen dins de la UE. Les dades transmeses a terceres persones que no pertanyen a la UE, ens assegurem que proporcionen un nivell suficient de protecció, ja sigui perquè han Vinculant Corporativa Regles (BCR), o perquè han adherit a la "Privacitat Escut".

Quins drets t'assistir i com pot exercir-los?

Puedes dirigir tus comunicaciones y ejercitar tus derechos mediante una petición en el siguiente correo electrónico: adminbcn@protecad.com.

En virtut del que s'estableix en el RGPD pot sol·licitar:

Dret d'accés: es pot sol·licitar informació sobre les dades que tenim sobre vostè.

Derecho de rectificación: puedes comunicar cualquier cambio en tus datos personales. Derecho de supresión y al olvido: puedes solicitar la eliminación previo bloqueo de los datos personales.

A la dreta de la prescripció del tractament: això implica la restricció del tractament de les dades de caràcter personal.

Derecho de oposición: puedes retirar el consentimiento del tratamiento de los datos, oponiéndose a

que se sigan tratando.

Derecho a la portabilidad: en algunos casos, puedes pedir una copia de los datos personales en un formato estructurado, de uso común y lectura mecánica para su transmisión a otro responsable. Derecho a no ser objeto de decisiones individualizadas: puedes solicitar que no se tomen decisiones que se basen únicamente en el tratamiento automatizado, incluyendo la elaboración de perfiles, que produzca efectos jurídicos o afecte significativamente al interesado.

En alguns casos, pot rebutjar la sol·licitud si vostè sol·licita que li suprimeix les dades necessàries per al compliment de les obligacions legals.

Asimismo, si tienes alguna queja sobre el tratamiento de los datos puedes presentar una reclamación a

la autoridad de protección de datos.

Qui és el responsable de l'exactitud i veracitat de les dades facilitades?

L'usuari és l'únic responsable de la veracitat i exactitud de les dades incloses, exonerant a ASPRODAT SL de qualsevol responsabilitat. Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l'exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L'usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de registre o subscripció. ASPRODAT SL es reserva el dret a resoldre el contracte de serveis que s'han dut a terme amb els usuaris, en el cas que les dades que heu proporcionat és fals, incompletes, inexactes o no actualitzades.

ASPRODAT SL no és responsable de la veracitat de les informacions que no siguin d'elaboració pròpia i de les que indiqui una altra font, i de manera que tampoc assumeix cap responsabilitat per a hipotètics perjudicis que es puguin derivar de l'ús d'aquesta informació.

ASPRODAT SL es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web, i fins i tot pot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació. Exonera ASPRODAT SL de qualsevol responsabilitat per qualsevol dany o perjudici que pogués sofrir l'usuari com a conseqüència d'errades, defectes o omissions, en la informació facilitada per ASPRODAT SL sempre que procedeixi de fonts alienes a la mateixa.

Així mateix, l'usuari certifica que és major de 14 anys i disposa de la capacitat legal necessària per a la prestació del consentiment en relació amb el tractament de les seves dades de caràcter personal.

Com hem de tractar les dades personals de menors d'edat?

En principi, els nostres serveis no estan dirigides específicament a mínim d'edat. No obstant això, en el transcurs de la qual una d'elles està dirigida a menors de catorze anys d'edat, d'acord amb l'article 8 de la RGPD i a l'article 7 de la LO3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD), ASPRODAT SL es requerirà el consentiment és vàlida, lliure, inequívoca, específica i informada, el consentiment dels seus tutors legals, per al tractament de les dades personals de menors d'edat. En aquest cas, es requereix el DNI o una altra identificació de la persona que ha prestat el consentiment.

En el cas de més de catorze anys d'edat, pot ser dut a terme en el tractament de les dades amb el consentiment de l'usuari, excepte en aquells casos en què la Llei requereix l'assistència dels titulars de la pàtria potestat o tutela.

Quines mesures de seguretat hem d'aplicar per protegir les teves dades personals?

ASPRODAT SL ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de les Dades Personals legalment requerits i procura instal · lar aquells altres mitjans i mesures tècniques al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les Dades Personals facilitades a ASPRODAT S. L..

ASPRODAT SL no es fa responsable dels possibles danys o perjudicis que es poguessin derivar d'interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu d'aquest sistema electrònic, motivats per causes alienes a ASPRODAT SL; de retards o bloquejos en l'ús del present sistema electrònic causats per deficiències o sobrecàrregues de línies telefòniques o sobrecàrregues en el Centre de processament de Dades, en el sistema d'Internet o en altres sistemes electrònics, així com també de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de ASPRODAT S. L.. Això és, no obstant això, l'usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables.

Enllaços a altres llocs web

En el sitio web www.protecad.es puede haber enlaces a otras páginas web. Al clicar en uno de estos enlaces y acceder a un sitio web externo, la visita estará sujeta a la política de privacidad de dicho sitio web, quedando ASPRODAT S.L. desvinculada de cualquier tipo de responsabilidad acerca de su política de privacidad.

Quin ús fem de les cookies?

El lloc web de ASPRODAT SL utilitza "cookies", per optimitzar i personalitzar la seva navegació en el mateix. Les Cookies són fitxers físics d'informació que s'emmagatzemen en el terminal d'usuari, la informació recollida per aquestes "cookies" serveix per a facilitar la navegació de l'usuari pel portal i optimitzar l'experiència de navegació. Les dades recollides a través de les cookies, pot compartir amb els creadors de la mateixa, però en qualsevol cas, la informació obtinguda per les mateixes serà associada a dades de caràcter personal o dades que permeten identificar a l'usuari.

Sin embargo, si el usuario no desea que se instalen cookies en su disco duro, tiene la posibilidad de configurar el navegador de tal modo que impida la instalación de estos archivos. Para obtener más información consulte nuestra Política de Cookies www.protecad.es/politica-cookies.

Puc modificar la política de privacitat?

Esta política de privacidad puede modificarse. Te recomendamos que revises la política de privacidad con cierta periodicidad.